KTB Akredite Borsa Başarısını Devam Ettirdi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, Oda-Borsa faaliyetlerinin iş dünyası nezdindeki saygınlığını arttırması, odalar ve borsalarda sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesini amaçlayan TOBB Akreditasyon sistemi kapsamında Karaman Ticaret Borsası 12.dönem akreditasyon denetimini başarıyla tamamladı.

KTB Akredite Borsa Başarısını Devam Ettirdi

2-3 Aralık 2019 tarihlerinde TOBB Akreditasyon Kurumu adına Türk Loydu Denetçisi Sayın Yasemen R. Çınar tarafından gerçekleştirilen denetim, Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Özkor, Yücel Yaman, Yönetim Kurulu Üyeleri Şahin Çoşkun, Mehmet Kaya, Genel Sekreter H.Fatih Fındık, Akreditasyon Sorumlusu Hüseyin Örs’ün katılımı ile yapılan açılış toplantısıyla başladı.

Karaman Ticaret Borsası Akreditasyon standardını oluşturan Yönetim ve Borsa Mevzuatı, Mali Yönetim, İnsan Kaynakları Yönetimi, İş Planlaması ve Yönetimi, Haberleşme ve Yayınlar, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımı, Üye İlişkileri, Kalite İletişim Ağı, Politika ve Temsil, Bilgi, Danışmanlık ve Destek, İş Geliştirme ve Eğitim, Borsacılık faaliyetleri başlıkları altındaki 103 kriterden denetlendi.

Akreditasyon Denetim raporu sonucuna göre, Karaman Ticaret Borsası’nın üst seviyede hizmet verdiği tescillenmiş olup, Borsamızın Akreditasyonu 3 yıl süre ile uzatılmasına karar verildi.

Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş yaptığı açıklamada; Kurumsal kapasitenin artırılması ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesine yönelik TOBB tarafından başlatılan Akreditasyon Sistemi’nin’ oda ve borsalara kaliteli hizmet noktasında artı değerler kattığını, akreditasyon sisteminin yaşayan bir süreç olduğunu ve bu durumun süreklilik arz ettiğini ifade etti.

Başkan Çavaş, Karaman Ticaret Borsası üyeleri 5 yıldızlı hizmet almaya devam edecekler.5 yıldızlı hizmet kalitesini koruyarak, akreditasyon derecesini yükseltmesine katkı sağlayan tüm personellerini kutlayarak, bu başarıda büyük emekleri bulunan ve akreditasyon sürecinde desteklerini esirgemeyen Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Çavaş; TOBB’un Akredite borsaları arasında yer alan Karaman Ticaret Borsası’nın sürekli yenilenmeyi ve hizmet kalitesini geliştirmeyi kendine ilke edindiğini belirterek, amaçlarının 5 yıldızlı hizmet kalitesinin de üstünde hizmet vermek olduğunu sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284