KTB’dan Engelliler Günü Mesajı

Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve Meclis Başkanı Mustafa Uysal, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladılar. Başkanlar, mesajlarında şu ifadelere yer verdiler: “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de her yıl 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olarak anılmaktadır.

KTB’dan Engelliler Günü Mesajı

" Engelli bireylerimiz yaşadığımız toplumun değerli birer ferdi ve vazgeçilmez bir parçasıdır. Hayatın her alanında karşılaştıkları çeşitli sorunlara rağmen, gösterdikleri üstün gayret, çaba ve azimle büyük işlere imza atan engelli kardeşlerimiz en büyük takdiri ve hürmeti hak etmektedir.

Özel bir anlam ihtiva eden bu zaman dilimini sadece yılın bir günüyle sınırlandırmayıp, engelli kardeşlerimizin yaşam standartlarını geliştirecek şekilde yılın her gününe yaymalıyız. Şunu hiçbir zaman unutmamalıyız, engelli olarak doğmak veya sonradan engelli olmak kişilerin kendi seçimi ve isteği değildir! Şu an bedensel engeli olmayan herkes her an için bir engelli adayıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle ; engellerin kaldırıldığı bir dünya temennisi ile tüm engelli bireylerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü tebrik ediyor; aileleri ve sevdikleriyle sağlıklı bir yaşam ve engelsiz bir dünya dileyerek saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284