KTSO adayı Mustafa Sarı’dan KGRT’ye Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Karaman Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde başkan adayı olacağını duyuran Mustafa Sarı, ekibiyle birlikte ziyaretlerine devam ediyor.

KTSO adayı Mustafa Sarı’dan KGRT’ye Ziyaret

Değişik sektörlerden birçok esnafı ziyaret ederek çalışmalarını sürdüren Sarı, ekibiyle birlikte KGRT’yi ziyaret etti. Duayen gazeteci Medeni Yavuzaslan tarafından karşılanan ekip, hizmet binasını gezerek TV yayını ve gazete basımına dair bilgiler aldı. Bir düşüncenin, çalışmanın veya faaliyetin oluşturulması, açıklanması ve kamuoyuna sunulması noktasında basının en önemli araç olduğunu belirten Sarı, ‘’Basın etken bir araç olarak önemli görev yapmaktadır’’ dedi.

Demokratik sistemde her bireyin STK, Siyaset ve Devlet yapısında olup biteni bilme hakkının olduğunu söyleyen Mustafa Sarı ziyarette; ‘’Basın halkın bu hakkını gerçekleştiren ve bu konuda toplumun ihtiyacını karşılayan önemli bir fonksiyon görmekte. Bu durumun farkında olan STK’lar, firmalar basınla ilişkilerinin kuvvetli olmasına özen göstermiş ve birlikte çalışmışlardır. Bir şehir veya bir kurum kalkınmak istiyorsa kendi yerel kaynaklarını sonuna kadar değerlendirmelidir. Özellikle yerel basının desteklenmesi, şehir adına güçlü bir savunma, tanıtım mekanizması oluşturacağından ihmal edilmemesi gereken bir durumdur. Her kurum ve firmanın özel gün ve bayramların yanı sıra çalışmalarında da ‘İlan, reklam’ işini sıkı tutması hem kendi bünyesine hem yerel basın değerlerine fayda sağlayacaktır. Bu vesileyle göreve geldiğimiz takdirde en önemli çalışma arkadaşlarımızın basın mensupları olacağının bilinmesini isteriz’’ şeklinde konuştu. Sarı, ayrıca KGRT ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284