KTSO ve KTB’den Müsterek Oda-Borsa Toplantisi

Karaman Ticaret Borsasi tarafindan düzenlenen oda-borsa müsterek toplantisi oda ve borsa yönetim kurulu üyeleri ve meclis baskanlarinin katilimi ile Grand Karaman Otelde gerçeklestirildi.

KTSO ve KTB’den Müsterek Oda-Borsa Toplantisi

Karaman Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Ekrem Bastug katilimcilara davetlerine icabet ettikleri için tesekkür etti.
Karaman’in genel sorunlarina deginilen toplantida Karaman-Karapinar arasina kurulacak termik santrallerin ilimizin dogasina verecegi zararlardan ve ayrica santralin tamamlanmasi halinde 30 yil çalisabilecegi ve istihdama da yeterli bir katki saglayamayacagi, ilin su kapasitesini de kullanacagindan dolayi yetersiz olan su kaynaklarimiza da büyük ölçüde zarar verecegi, sivil toplum kuruluslari olarak termik santral konusunda karsi durulmasi kanaatinde birlestiklerini dile getirdiler.
Ayrica yemde yapilan analizler hakkinda bilgi alis-verisinde bulunulmus olup yönetim kurulu üyelerinin talepleri dogrultusunda Karaman Ticaret Borsasina yem örneklerinin getirilmesi ve yapilan analizlerin birebir görülmesi konusu üzerinde de hem fikir saglandi.
Toplanti daha sonra aksam yemegi ile saat 20:00 ‘de sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284