Küçük Meryem Kumbarasını Depremzedelere Hediye Etti

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetli deprem sonrası 7’den 70’e yardımlar çığ gibi büyüyor. Karaman’da yaşayan 10 yaşındaki küçük meryem, kumbarasında biriktirdiği paraları depremde zarar gören vatandaşlara hediye etti.

Küçük Meryem Kumbarasını Depremzedelere Hediye Etti

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan olmak üzere 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde yaşanan depremlerin ardından, afetzedelerin yanında olmak için ilimiz Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nda okuyan 10 yaşındaki Meryem Akgün, kumbarasında biriktirdiği paralarını deprem bölgesinde etkilenen vatandaşlara hediye etti. Küçük Meryem, depremzedelere ulaştırılması için içinde biriktirdiği paraların bulunduğu kumbarasını Karaman Ak Parti İl Başkanlığına teslim etti. Küçük Meryem’in teslim ettiği kumbarasının üzerindeki yazılı mektupta ise, “Kumbaramda biriktirdiğim paralarımı depremzede kardeşlerime hediye ediyorum. Sizleri çok seviyorum, sizlere dua ediyorum. Karaman sizlerin yanınızda.” sözleri yer alıyor.

Karaman Ak Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, 10 yaşındaki Meryem Akgün’ün depremzedelere yapmış olduğu yardımla ilgili, “Karaman’lı 10 yaşındaki Meryem Akgün yavrumuz harçlıklarını biriktirdiği kumbarasını depremzedelere ulaştırılmak üzere partimize teslim etti. “7’sinden 70’ine seferber olan bu aziz milletin sırtı yere gelmez evelallah. Gün yardımlaşma paylaşma günü.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284