Küçükler Badmintonda Dostluk Mesaji

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Badminton Il Temsilciligi faaliyet programinda yer alan 23 Nisan Küçükler Ferdi Ulusal Egemenlik Kupasi Badminton Ferdi Il Birinciligi müsabakalari sona erdi.

 Küçükler Badmintonda Dostluk Mesaji

Karaman Badminton Il Temsilciligi 2015 yili faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen 23 Nisan Küçükler Ferdi Ulusal Egemenlik Kupasi Badminton Il Birinciligi müsabakalari 09 Nisan 2015 tarihinde Kazim Karabekir Spor Salonu’nda yapilan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.

Minik sporcularin heyecanli ve çekismeli maçlarina sahne olan sampiyona tek erkekler, tek bayanlar, çift erkekler, çift bayanlar ve karisik çiftler olmak üzere toplam 5 kategoride gerçeklesti. Ilginin yogun oldugu müsabakalarda dereceye girmek için ter döken toplam 80 sporcu, ortaya koymus olduklari mücadele ve centilmence hareketleriyle son zamanlarda sporda yasanan siddet olaylarina karsi adeta ders niteliginde bir mesaj verdiler.
Yapilan müsabakalardan sonra dereceye giren sporculara kupa ve madalyalari Badminton Il Temsilcisi Ela Sunaoglu, Beden Egitimi Ögretmenleri Ümit Süleyman Büyüktekin, Gökhan Kaya, Yahya Kemal Arslan ve antrenör Elif Özaraci tarafindan verildi.
Renkli görüntülere sahne olan sampiyona günün anisina çektirilen toplu fotografin ardindan sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284