Kuntoğlu Ermenek’te Öğrencilerle Buluştu

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Eğitim Politikaları Daire Başkanı Ali Karagöz, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ile birlikte okul ziyaretleri kapsamında Ermenek’teki öğrencilerle bir araya geldi.

Kuntoğlu Ermenek’te Öğrencilerle Buluştu

Daire Başkanı Ali Karagöz ile İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun hafta sonunda gerçekleştirdiği ziyarette Uysal-Hasan Kalan Kız ve Erkek Öğrenci Yurdunda öğrencilerle buluştu. Ermenek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Açıkgöz’ün de eşlik ettiği ziyarette Daire Başkanı Ali Karagöz ve İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu okul ve pansiyonda incelemelerde bulundu. Ardından yemekhaneye geçen Daire Başkanı Karagöz ve İl Müdürü Kuntoğlu öğrencilere yemek servis etti.

Okul derslik ve laboratuvarını gezen Karagöz ve Kuntoğlu, ihtiyaç duyulan araç gereçler konusunda tespitlerde bulundular.

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, ziyaret sonrası bir değerlendirmede bulunarak pansiyon ve okullardaki gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirerek yöneticilere, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2017, 17:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284