Kuntoğlu’ndan Başkan Yılmaz’a Ziyaret

Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Baro Başkanı Av. Oktay Yılmaz’ı Karaman Adliyesi’ndeki makamında ziyaret etti.

Kuntoğlu’ndan Başkan Yılmaz’a Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Kuntoğlu ziyarette, ikinci kez baro başkanı seçilen Yılmaz’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Ziyaretten dolayı son derece memnun olduğunu dile getiren Baro Başkanı Av. Oktay Yılmaz, “Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerinin üstün çalışmalarına bağlıdır. Sahip oldukları ilmi ve irfanı, cömertçe ve içtenlikle öğrencilerine aktarmaları, yarınların tablosuna şekil ve renk vermeleri Türk milletinin devamlılığında tayin edici bir etkileri olduğunu açıkça ortaya koymaktadır. Evlatlarımızın küçük yaşlarda başladıkları eğitim ve öğretim sürecinin her aşamasında, öğretmenlerimizin göz nuru, şefkati, merhameti ve öğütleri belirleyici bir niteliktedir. Bu vesileyle Müdürümüzün temsil ettiği öğretmenlerimizin her sıkıntılarında yanlarında olduğumuzu bilmelerini ister, İl Milli Eğitim Müdürümüz Mevlüt Kuntoğlu Bey’in zatında bütün öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Karaman’a dair karşılıklı görüş alış verişinin yapıldığı ziyaret, Milli eğitim Müdürü Kuntoğlu’nun, başkan Yılmaz’a çini tabak hediye etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284