Kur’an Kurslarinda Okuma Yazma Bilmeyenlere Kurs Verilmeye Baslandi

Il Müftülügü ve Il Milli Egitim Müdürlügü`nün yaptigi proje ile Kur-an Kurslarinda okuma yazma bilmeyen kursiyerlere kurs verilmeye baslandi.

Kur’an Kurslarinda Okuma Yazma Bilmeyenlere Kurs Verilmeye Baslandi
Ilk olarak Özdogru Kur'an Kursu'ndaki 12 kursiyere hem Kur'an-i Kerim dersi hem de okuma yazma kursu verildi. Kurs sonunda kursiyerler hem Kur’an-i Kerim hem okuma yazma ögrendiler
Il Müftüsü Nuri Degirmenci konusmasinda, “Karaman’da baslatmis oldugumuz bu projenin basarili olacagina olan inancin sonsuzdu. Kursiyerlerimizi alaninda basarili olan ögretmenlerimizle hem okuma yazma kursu hem Kur-an dersleri aldilar ve her ikisinde de basarili oldular. Ben tüm kursiyerleri basarilarindan dolayi kutluyorum”dedi.
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, egitim ögretimin önemine isaret ettigi konusmasinda “Il Müftülügümüz ile isbirligi içinde okuma yazma kursu baslatmistik. Hepinizin de bildigi gibi ögrenmenin yasi yoktur. Egitim, hayat boyu devam eden bir süreçtir. Cehalet, bütün insanlik hayatinda büyük bir sorundur. Bu sorunu çözmek için, bütün toplum olarak var gücümüzle çalismamiz gerektigine inaniyorum. Bu kursun açilmasinda bizden yardim ve desteklerini esirgemeyen Il Müftülügüne tesekkür eder, kursiyerlerimizi her iki alanda da göstermis olduklari basarilardan dolayi kutlar, basarilarinin devamini dilerim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284