Kur`an Kursu Ögreticilerine Seminer

Il Müftülügü’ne bagli Kur’an Kursu ögreticilerine geçtigimiz hafta sonunda verimliligi artirmak ve ögrencilere manevi rehber ve ahlaki örnek olmak için neler yapilmasi gerektigi konusunda bir seminer verildi.

 Kur`an Kursu Ögreticilerine Seminer

Il Müftüsü Nuri Degirmenci, Müftü Yardimcisi Ali Abay, Ermenek Ilçe Müftüsü Mehmet Seven, Sube Müdürü Ali Eryilmaz, vaizler, uzmanlar ile il ve ilçelerde bulunan tüm kadrolu ve fahri Kur’an Kursu ögreticilerinin katildigi seminer Belediye Yunus Emre Konferans Salonunda gerçeklestirildi.

Toplantiya konusmaci olarak Diyanet Isleri uzmani Dr. Ismail Ersahin katilarak Cumhuriyetin ilk yillarindan günümüze kadar Kur’an kurslarinin durumunu degerlendirdi ve Egitim Ögretim Yili öncesinde ögreticilerimize tavsiyelerde bulundu.
Toplantinin son bölümünde Il Müftüsü Nuri Degirmenci, Müftülük tarafindan Egitim-Ögretim yili öncesinde yapilan hazirlik ve çalismalar hakkinda bilgi verdi. 2014-2015 egitim ögretim yili Uygulama esaslari çerçevesinde Karaman Il müftülügünün yapmis oldugu eylem ve faaliyetleri katilimcilara aktardi. Bütün katilimcilara tesekkür ederek toplantiyi sonlandirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284