Kuran Kursu Ögreticilerine Seminer Verildi

Ilimiz merkez kasaba ve köylerinde görev yapan Kur’an Kursu ögreticilerine yönelik seminerlerden ikincisi yapildi.

Kuran Kursu Ögreticilerine Seminer Verildi

Birincisi geçtigimiz günlerde yapilan seminerin ikincisinde“Ihtiyaç Odakli Kur’an Kurslari Ögretim Programi”anlatildi. Ilimiz Hisar Erkek Kur’an Kursunda yapilan seminerde Bolu ilinde ve Antalya’nin Manavgat Ilçesinde yapilan seminerlere katilan Personel Kisim Sefi Süleyman Akgün, Kur’an Kursu Ögreticisi Ayse Pehlivan ile Mustafa Eken seminerdeki konular ile ilgili bilgiler verdi.
Il Müftüsü Nuri Degirmenci ve Müftü Yardimcisi Ali Abay’in da katildigi seminerde ögreticilere bazi eksikliklerin giderilmesi, birlik ve beraberligin saglanmasi ile verimliligin artirilmasi konularinda sunumlar yapildi. Seminer öncesi bir konusma yapan Il Müftüsü Nuri Degirmenci, gelinen asamada Kur’ an Kurslarinin vazife sorumluluklarinin artigini ifade etti. Buna paralel çalismalarinda yogunlasmasi gerektigini anlatan Degirmenci, ulvi bir deger olan Kur’an Kursu Ögreticiliginin önemine dikkat çekti. Seminerde bir sunum yapan Müftülük Personel Sefi Süleyman Akgün ve Kur’an Kursu Ögreticisi Ayse Pehlivan’da temel egitim, ders programinin uygulanisi, ek ders ve ders defterlerinin doldurusu gibi birçok konuda bilgiler verdiler.
Seminerde sonunda ayrica ögreticilerin2012–2013 Egitim Ögretimin yilinda uyulmasi gerekli hususlarin yer aldigi talimat dagitildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284