Kurban Bayramı Coşkusu Devam Ediyor

İlimiz Valiliği tarafından organize edilen “Valilik Bayramlaşma Programı” 21 Ağustos 2018 Salı günü saat 14’de yapıldı.

Kurban Bayramı Coşkusu Devam Ediyor

Karaman Polis evinde düzenlenen bayramlaşma programına; Vali Fahri Meral, Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker, Av. Oğuzhan Selman Eser, Av. İsmail Atakan Ünver, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, Askerlik Şubesi Başkanı Hüseyin Ekşioğlu, İl Jandarma Komutan Vekili Kıvanç Savin,  il protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 
Bayramlaşma programına katılan vatandaşların bayramlarını tebrik eden Vali Meral, idrak edilen kurban bayramının tüm İslam âlemi ve insanlığın kurtuluşuna vesile olması, temennisinde bulunarak tüm Karaman halkının bayramını tebrik etti. 
Bayramlaşma programı kapsamında sevgi evlerinde kalan çocuklar ile huzurevi sakinleri ziyaret edildi. İlk olarak Vali Meral ve eşi Zehra Meral, Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker, Av. Oğuzhan Selman Eser ve il protokolünden de katılımların olduğu ziyarette çocuklarla yakından ilgilenilerek çeşitli hediyeler verildi. Daha sonra Dursun Fakih Huzurevinde kalan yaşlılarımız ziyaret edildi. Burada il protokolü tarafından huzurevi sakinlerinin bayramları kutlanarak bir süre sohbet edildi.
Sevgi evleri ve huzur evi ziyaretlerinin ardından şehit ve gazi aileleri ziyareti gerçekleştirildi.  1992 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan silahlı saldırı sonucunda şehit düşen şehit er Ahmet Yılmaz’ın Dereköy’de ikamet eden ailesi ziyaret edildi. Ziyarette Vali Meral, şehidin resminin bulunduğu bir saat hediye etti. Aileyi ziyaretinde şehit hakkında bilgi alan Vali Meral, vatanın bağımsızlığı, milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, geride kalanlarına ise sabırlar diledi.
Daha sonra Şırnak İli Yeniaslanbaşar Karakolu çevresinde mayına basarak gazi olan Mustafa Dimli ve ailesi evinde ziyaret edilerek bayramları tebrik edildi. Ziyaret bir süre sohbet edilmesi, talep ve sorunların dinlenmesinden sonra sona erdi.
Ziyaret programlarına; Vali Meral ve eşi Zehra Meral, Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker, Av. Oğuzhan Selman Eser,  İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutan Vekili Kıvanç Savin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Servet Türegün katıldı.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284