Kurban Bayrami Ilimizde Huzurlu Geçti

4 Ekim Cumartesi günü baslayan ve 7 Ekim Sali günü sona eren 4 günlük kurban bayrami tatili sona erdi.

Kurban Bayrami Ilimizde Huzurlu Geçti

Bayram ilimiz genelinde sakin ve huzurlu bir ortamda geçerken, ilk gün her bayram oldugu gibi Valiligin bayramlasma ve ziyaret programlari gerçeklestirildi.
Polisevinde düzenlenen bayramlasma programina Vali Murat Koca, Milletvekili Mevlüt Akgün, Garnizon Komutani Vekili Personel Albay Yurdakul Kazim Türkmen, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Cumhuriyet Bassavcisi Vekili Bahri Bayazidoglu, , KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Vali Yardimcisi Sezer Isiktas, daire müdürleri, sivil toplum kurulus temsilcileri, protokol üyeleri, emniyet mensuplari ve vatandaslar katildi.
Vali Koca, Polisevinde düzenlenen bayramlasmanin ardindan Il Jandarma Komutanligini ziyaret ederek askerlerin bayramini kutladi. Belediye Itfaiye teskilatinin ziyaretinin ardindan bayramlasma ziyaretleri, Hanimefendi Vildan Koca’nin da katilimiyla daha sonra Karaman Sevgi Evleri ve Huzurevinde devam etti. Sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya gelen Vali Koca ve Hanimefendi Vildan Koca, çocuklarla tek tek ilgilenerek onlarla bir süre sohbet etti. Çocuklara çesitli hediyeler veren Vali Koca, Hanimefendi Vildan Koca ve protokol üyeleri ile birlikte daha sonra Huzurevinde kalan yaslilari ziyaret etti. Vali Koca, ziyarette Huzurevi sakinlerinin bayramlarini kutlayarak onlarla yakindan ilgilendi ve bir süre onlarla sohbet betti.
Kurban Bayrami ziyaretleri, Vali Murat Koca ve esi Vildan Koca, Milletvekili Mevlüt Akgün ve Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’in Karaman Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastalara bayram ziyareti ve geçmis olsun dileklerinde bulunmasiyla sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284