Kurbi`den Vali Koca’ya Ziyaret

Karaman Polis Meslek Yüksek Okulu`na kurucu müdür olarak atanan 1. Sinif Emniyet Müdürü Ali Kurbi, Karaman Valisi Murat Koca’yi ziyaret etti.

Kurbi`den Vali Koca’ya Ziyaret

Valilik makaminda gerçeklesen ziyarette Emniyet Müdürü Kurbi, Bakan onayi ile bugün itibariyle Karaman Polis Meslek Yüksek Okulu'nda kurucu müdür olarak göreve basladigini söyledi. Kismen tamamlanan Polis Meslek Yüksek Okulu binasini gezerek incelemelerde bulunduklarini, yapilan bu incelemeler sonrasinda da binanin ihtiyaci olan mefrusat konusunda tespit islemi baslatildigini söyleyen Kurbi, okulun 500 ögrenciye hizmet verecegini ve yapilan çalismalarla binanin tamamlanarak egitim ve ögretime baslamasi için gerekli çalismalari baslattiklarini ifade etti.
Vali Murat Koca da, ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade ederek Karaman Polis Meslek Yüksek Okulu'na kurucu müdür olarak atanan Emniyet Müdürü Ali Kurbi’yi tebrik etti. Karaman Polis Meslek Yüksek Okulu'nun son durumunun da ele alindigi ziyarette, Vali Murat Koca, Polis Meslek Yüksek Okulu'nun Karaman’a kazandirilmasinda emegi geçenlere tesekkür etti. Okulun tamamlanmasi ve egitim-ögretim yilina saglikli bir sekilde baslamasi için Valilik olarak gereken her türlü destegi vereceklerini belirten Vali Koca, bölgede eksikligi önemli derecede hissedilen Polis Meslek Yüksek Okulu'nun Karaman ve çevre iller için önemli bir kazanim oldugunu söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284