Larende Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Anlamlı Etkinlik

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Larende Anadolu Lisesi tarafından anma programı düzenlendi.

Larende Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Anlamlı Etkinlik

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün organizatörlüğünde Larende Anadolu Lisesi öğrencilerinin sunumuyla gerçekleştirilen anma programına; Vali Süleyman Tapsız, Vali Yardımcısı Dr. Sezer Işık, Askerlik Şubesi Başkanı Per. Kıd. Alb. Yurdakul Kâzım Türkmen, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, eğitimciler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen anma programı şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından program, öğrencilerin seslendirdiği şiir ve müzik dinletisi ile devam etti.
Etkinliğe katılanlar tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen program, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ile ilgili olarak düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim dallarında dereceye giren öğrencilere Vali Tapsız ve protokol üyeleri tarafından ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.
Program öncesinde Vali Tapsız, okul girişinde yer alan ve 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinden izler taşıyan resim ve çeşitli figürlerin yer aldığı sergiyi gezerek yetkililerden bilgiler aldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2017, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284