Larende Mahallesi’nde İftar Sofrasına Vali Tapsız’da Konuk Oldu

Vali Süleyman Tapsız, Belediye Başkanlığının organizasyonunda gerçekleştirilen ve Larende Mahallesinde kurulan iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Larende Mahallesi’nde İftar Sofrasına Vali Tapsız’da Konuk Oldu

Larende Mahallesi Kapalı Pazar alanında kurulan iftar yemeğine Vali Süleyman Tapsız, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven ve mahalleli vatandaşlar katıldı.

İftar öncesinde protokol üyeleriyle birlikte hayırlı ve bereketli olması dua ve temennisiyle bir süre vatandaşlara yemeklerini dağıtan Vali Tapsız, daha sonra vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının tüm İslam âlemi ve insanlık için hayırlara ve güzelliklere vesile olması dileklerinde bulundu.

Karaman Belediyesi’nin geleneksel iftar sofrası programının dördüncüsü, Larende Mahallesi’ndeki Larende Kapalı Pazarı alanında gerçekleştirildi. Larende, Sümer ve Yenişehir mahallelerini kapsayan iftar yemeğine vatandaşların ilgisi çok büyüktü.

İftar öncesi masaları tek tek gezerek vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, aileleri ile birlikte iftara gelen miniklerle özel olarak ilgilendi. Ezanın okunmasının ardından oruçlarını açarak aynı sofrada iftar yapan vatandaşlar, Ramazan Ayı’nın manevi huzurunu hep birlikte yaşadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284