Larende, Sümer, Yenişehir Mahalleleri Hayat Bulacak

Başkan Çalışkan; "Larende Alt Geçit Projesi'nde İncelemelerde Bulundu"

Larende, Sümer, Yenişehir Mahalleleri Hayat Bulacak

Larende, Sümer ve Yenişehir Mahallelerine ulaşım anlamında hayat verecek olan Larende Alt Geçidinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan çalışma alanında incelemelerde bulundu. 

Larende, Sümer ve Yenişehir gibi uzun yıllardır tren yolu hattı nedeni ile şehir merkezinden kopuk bir şekilde yaşayan mahalleler, Karaman Belediyesi ve T.C.D.D. işbirliğinde hayata geçirilen alt geçit projesi ile hayat buluyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği alanda incelemelerde bulundu. Başkan Çalışkan'a AK Parti İl Başkanı Mehmet Er ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Sarı da eşlik etti.

Çalışmaların genel seyri ile ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Çalışkan şöyle konuştu: 

“Karaman'a çok önemli bir yatırımı daha kazandırıyoruz. T.C.D.D. Genel Müdürlüğü ile birlikte yürüttüğümüz Larende Alt Geçit Projesi’ne belediye olarak gerekli olan tüm desteği veriyoruz. Çalışmalar büyük oranda tamamlanmış durumda. Mümkün olan en kısa sürede alt geçit Karaman'a hizmet vermeye başlayacak. Bu sayede Larende, Sümer ve Yenişehir Mahallelerimiz hayat bulacak."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284