Lezzen’in Misafiri Oldular

Yapmış olduğu sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiren Lezzen Steak House Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde kalan çocukları ve Dursun Fakih ile Ahmet Mete Huzurevinde kalan yaşlılarımızı misafir etti.

Lezzen’in Misafiri Oldular

İşletmeciliğini Elvan Sümer ve Abdullah Yıldız’ın yaptığı Lezzen Steak House’ın ilk misafiri sevgi evlerinde kalan çocuklar oldu. Öğle arası hoş bir sohbet ortamında yenilen yemek sonrası misafirlerini yolcu eden Lezzen Steak House işletmesi aynı gün akşamında Dursun Fakih ve Ahmet Emre Huzurevinde kalan huzurevi sakinleri ile bir araya geldi. Akşamın serinliğinde yenilen yemek sonrası huzurevi sakinleri için yaptırılan yaş pasta “Ağzımızın Tadı Bozulmasın”, “Allah Bugünlerimizi Aratmasın” ve “Bundan Daha Güzeli Nasıl Olur” temennileriyle kesildi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün’ün de katıldığı yemekte misafirleriyle tek tek ilgilenen işletmeciler “Bizim için o kadar kıymetli bir akşam ki bu duygunun tarifi imkânsız. Ramazan ayının ilk günü de işletmemizde onları misafir etmenin mutluluğunu yaşamıştık. İnşallah önümüzdeki günlerde onların davetlisi olarak bizlerde onları ziyaret edip güzel, keyifli bir akşam yaşayacağız.” dediler.

Huzurevi sakinlerinin daveti üzerine önümüzdeki günlerde yapılacak olan fasıl gecesinde buluşana dek “Allah’a emanet olun” temennileriyle işletmeden ayrılan yaşlılara Sümer ve Yıldız tarafından günün anısına çorap, yazma, Yasin-i Şerif ve tespih hediye edildi. Haber: Senem Yavuzaslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284