Liseli Ögrencilerden Rektör Gökmen’le Röportaj

Karaman Temizel-Ünlü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 11. sinif ögrencileri Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen ile “Bilim-Sanat” isimli dergilerinde yayimlanmak üzere röportaj gerçeklestirdiler.

Liseli Ögrencilerden Rektör Gökmen’le Röportaj

11. sinif ögrencileri, Rehber Ögretmen Hasan Özkutlu, Edebiyat Ögretmeni Tamer Lök, Biyoloji Ögretmeni Lütfi Gündem esliginde Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makaminda ziyaret ederek keyifli bir söylesi gerçeklestirdiler.
Liseli ögrenciler Muhammed Fatih Gökbudak, Sefika Perçin, Nurgül Baskara ve Arife Topçu röportajlarinda Rektör Gökmen’e mesleki kariyerinden Karaman’da egitim seviyesinin yükseltilmesine kadar genis bir yelpazede hazirladiklari sorulari yönelttiler. Prof. Dr. Sabri Gökmen ögrencilerin sorularini içtenlikle yanitlayarak en kisa sürede dergilerinde röportaji okumaktan mutluluk duyacagini belirtti.
Karaman Temizel-Ünlü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Rehber Ögretmeni Hasan Özkutlu ögrencilerin kisisel girisimcilik gücünü gelistirmek ve ufuklarini açmak için bu dergiyi çikarmayi amaçladiklarini söyledi. Derginin yayin kurulunda yer alan ögrenciler de kendilerine zaman ayirdigi için Rektör Gökmen’e tesekkür ettiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284