Lojistik Merkez Için Biraraya Gelecekler

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloglu, ocak ayi içerisinde gerçeklesen 16’inci genel kurul sonrasinda Müstakil Sanayici Is Adamlari Dernegi (MÜSIAD) Mersin Subesi Baskanligina seçilen Yusuf Yilmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

 Lojistik Merkez Için Biraraya Gelecekler

 

Ziyarette konusan Yilmaz, Vali Güzeloglu'nu 16 Mart 2013 Cumartesi günü Radisson Blu Hotel’de gerçeklestirecekleri lojistik merkezleri ile ilgili toplantiya davet etti. Söz konusu etkinligi Konya MÜSIAD ile isbirliginde gerçeklestireceklerinin bilgisini veren Yilmaz, “Toplantimiza programlari uygun oldugu takdirde hem Disisleri Bakanimiz Sayin Ahmet Davutoglu hem de Ekonomi Bakanimiz Sayin Zafer Çaglayan da katilacaklardir. Ayrica Konya ve Karaman Valilerimiz ile Konya, Mersin ve Karaman milletvekillerimiz, Ticaret ve Sanayi Odalari Baskanlari ve lojistik ile ilgili kurumlarin yetkililerinin katilimiyla ilimizde bir lojistik merkezi toplantisi yapacagiz. Konya’da olusturulmaya çalisilan lojistik merkezin Karaman ve Mersin baglantisi hususunda bir degerlendirme yaparak, bu baglantilarin liman, demiryolu ve karayolu ile nasil iliskilendirilebilecegi üzerinde duracagiz" dedi.
Güzeloglu ise, yeni yönetimi tebrik ederek, yeni dönemde gerçeklestirecekleri çalismalar için basarilar diledi. Güzeloglu, ayrica programi uygun oldugu takdirde söz konusu etkinlige memnuniyetle icabet edecegini de sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284