Maç Geliri SMA Hastası Ayşe Bükre’nin Tedavisine Bağışlanacak

Karaman’ın ilk SMA bebeği olan Ayşe Bükre’nin tedavisinde yapılan bağışlarla tedavi masrafının %6’lık kısım tamamlanırken Karaman Futbol Kulübü bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacak olduğumuz maçtan elde edilen geliri ve yöneticiler tarafından yapılacak yardımları Ayşe Bükre’nin tedavisinde kullanılmak üzere bağışlayacak.

Maç Geliri SMA Hastası Ayşe Bükre’nin Tedavisine Bağışlanacak

17 Ocak 2023 Salı günü akşam saat 20’de Karaman ilindeki basın mensuplarıyla bir araya gelen Karaman Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Kapar kendisine ilettiğimiz “Biliyorsunuz ki Karaman’ın ilk SMA’lı bebeği Ayşe Bükre’miz  var. Minik kızın tedavisi için şu an %6’lık kısım tamamlandı. Bu haftaki maçtan elde edilecek geliri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ayşe Bükre’ye bağışlar mısınız? Böyle bir farkındalık yaratmaya ne dersiniz?” talebimiz karşısında Kapar “Neden olmasın. Seve seve bu kampanyada Karaman Futbol Kulübü ve yöneticileri olarak bizlerde yer alırız. 22 Ocak 2023 Pazar günü saat 14’de Kemal Kaynaş Stadyumunda oynanacak maçtan elde edilecek gelirin yanı sıra biz yöneticiler tarafından yapılacak bağılarda Ayşe Bükre’nin tedavisinde kullanılsın. İnşallah Karaman Futbol Kulübü olarak Kaman’ın ilk SMA Tip-1 teşhisi konulan 5 aylık bebeği  Ayşe Bükre’nin hayata tutunabilmesinde faydamız olur. Aile ile de iletişime geçelim. TFF ile görüşelim. Valilik onaylı kampanya ile ilgili bağış kumbaralarını da taraftarlarımızın görebilecekleri alanlara yerleştirelim.” Dedi.

Karaman Futbol Kulübünün kendi sahasında ağırlayacak olduğu  Darıca Gençlerbilriği maçında kadınlar ve çocuklar için biletlerin ücretsiz olduğunu belirten Kapar ikinci yarı da oynanacak bütün maçlarda taraftar desteğinin son derece önemli olduğunu söyledi. Haber: Senem Yavuzaslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284