Maden Ocaginda Gazeteciler Kaza Geçirdi

Karaman’in Ermenek ilçesindeki maden ocaginda mahsur kalan 18 isçiyi arama çalismalarinin 9`uncu gününde, muhabirlerin bulundugu bir otomobil maden ocagi girisinde viraji alamayarak yaklasik 4 metrelik uçuruma yuvarlandi.

Maden Ocaginda Gazeteciler Kaza Geçirdi

Ermenek’teki maden ocaginda 18 isçiyi arama-kurtarma çalismalarinin 9'uncu gününde talihsiz bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, madendeki çalismalari takip eden DHA muhabirlerinden Tolga Yanik’in kullandigi 34 TM 6272 plakali otomobil, maden ocagi girisinde viraji alamayarak yaklasik 4 metrelik uçuruma yuvarlandi. Ters dönen otomobilde sürücüyle birlikte yaninda bulunan muhabir Akif Özdemir yaralandi. Yaralilar maden ocagindaki bir ambulansla Ermenek Devlet Hastanesi’ne götürülürken, durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.
BAKANLAR, BASIN AÇIKLAMASINI IPTAL EDEREK GAZETECILERIN YANINA GITTI
Kazanin oldugu dakikalarda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Taner Yildiz ile Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan maden ocagindaki çalismalar hakkinda 14.00’te bir basin açiklamasi yapacakti. Kazayi haber alan bakanlar basin açiklamasini iptal ederek kaza mahalline gitti. Gazetecilerin durumlari hakkinda saglik görevlilerinden bilgi alan Bakan Yildiz ile Bakan Elvan, durumlari iyi olan gazetecilere geçmis olsun dileklerini iletti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284