Madenci Esi: `GITME Diye Yalvardim Ama Gitti Gelemedi`

Karaman’in Ermenek ilçesine bagli Güneyyurt beldesindeki madende yasanan su baskininda mahsur kalan isçilerden Osman Çoksöyler`in esi Yasar Çoksöyler, esine ocaga gitmemesi için yalvardigini söyledi.

 Madenci Esi: `GITME Diye Yalvardim Ama Gitti Gelemedi`

Esinin 45 günlük aradan sonra olayin gerçeklestigi gün ilk gün olarak ise gittigini belirten Yasar Çoksöyler, “O canilerin ihmalliginden hep. Yemek saatinde disarida olsalardi böyle olmayacakti. Yemek saatini soktular, servis vermediler. 6 saat çalisacak dediler ama 8 saat çalistiriyorlardi. O yasa çikali benim esim zaten daha ilk gün gitmisti. Yazik degil mi bize. Ilk gününde oldu, ekmek kativerdim evden. Sikayetçiyim, sonuna kadar sikayetçiyim, kadin halimle arastiracagim. 2 çocugum var” dedi.

"GITMEMESI IÇIN YALVARDIM AMA DINLEMEDI"
Esine gitme diye yalvardigini söyleyen Çoksöyler, “Para için size daha çok baski yaparlar, birak bu ocagi dedim. O da dogru söylüyorsun dedi. Birak dedim, gitme dedim, çok yüklenirler üstüne maas yükseldi diye dedim. Ama dedigimi tutmadi gitti. Bir deneyim bakayim dedi. Olmazsa gitmeyivereyim dedi. Ilk günüydü, evden ekmek kativerdim. Osman olmaz dedim, bogazinizda kuru ekmekle nasil çalisacaksiniz dedim” diye konustu.
Umutlarini yitirmedigini belirten Çoksöyler, “Allah’im hiçbir milim bile azaltmadim umutlarimi. Allah’im kuzularima bagislasin. O canilerin Allah canini alsin” diyerek tepkisini dile getirdi.
Osman Çoksöyler'in 6 yasindaki kizi Asude Zeynep'in ise hiçbir seyden habersiz evlerinin önünde oturdugu gözlendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284