“Mahalli Izcilik Kampi” Sona Erdi

Karaman Gençlik Spor Kulübü ve Atak Gençlik, Spor ve Izcilik Kulübü tarafindan düzenlenen “Mahalli Izcilik Kampi” sona erdi.

 “Mahalli Izcilik Kampi” Sona Erdi

Karaman Izcilik il temsilciligi 2014 yili faaliyet programinda yer alan ve Çanakkale Milli Bilinç kampina hazirlik amaciyla düzenlenen Mahalli Izcilik Kampi 04-06 Nisan 2014 tarihleri arasinda Çamlik mevkiinde 120 izcinin katilimi ile gerçeklesti.
Karaman Gençlik Spor Kulübü izcileri ve Atak Gençlik, Spor ve Izcilik Kulübü izcilerinin birlikte düzenlendigi organizasyon 3 gün boyunca devam etti. Izciler kamp süresince ilkyardim, sivil savunma, okçuluk, teknik iz isaretleri, izci dügümleri, düdük komutlari gibi istasyon çalismalari yaparak çevre gezilerine katildilar.
05 Nisan aksami kamp atesi yakan izcilerimiz, kendi hazirladiklari sunumlari izci arkadaslarina ve geceye katilan kamp misafirlerine sergilediler.
Kampla ilgili açiklamada bulunan Izcilik il temsilcisi F.Nilgün Kusçu, “ Çanakkale Milli Bilinç kampina hazirlik kapsaminda gerçeklestirilen Mahalli Izcilik Kampinin çok verimli geçtigini söyledi.
Kusçu, kamp çerçevesinde çesitli etkinliklerin düzenlendigini ifade ederek, “Izcilerimizi Çanakkale Milli Bilinç Kampina hazirlamak düsüncesiyle mahalli kamp düzenledik. Kampimiza Karaman Gençlik Spor ve Atak Gençlik Spor Kulüplerimizden toplam 120 izci ve lider katildi. Karaman Çamlik mevkiinde düzenledigimiz kampimiz 3 gün sürdü. Izcilerimiz, kamp boyunca çesitli aktivitelere katildi. Çesitli konularda izcilerimize seminer verdik. Ayrica kamp atesi yaktik. Çocuklarimiz burada özel yeteneklerini sergileme firsati da buldu” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284