Makro 2. Subesini 12 Aralik’ta Açiyor

Yeni magazalar açarak kaliteli hizmet anlayisini daha fazla müsterisine ulastirmayi amaçlayan Makro, Karaman’daki 2. magazasini, 12 Aralik 2014 tarihinde, Simsek Prestij Konaklari’nda açacak.

Makro 2. Subesini 12 Aralik’ta Açiyor

Makro’nun Karaman’daki 2. magazasi, 25 personel ve 4 kasa ile hizmet verecek.
En saglikli ve dogru ürünleri, en uygun fiyatlarla müsterilerine ulastirmayi amaç edinen Makro, Anadolu’daki büyümesine hizla devam ediyor. “Bu Ülkenin Marketi” sloganiyla büyüyen Makro’nun yeni magazasi, 12 Aralik 2014 tarihinde, Karaman’da bulunan Simsek Prestij Konaklari’nda, Makro müsterilerine hizmet vermeye baslayacak.
Kazim Karabekir Mahallesi, Sehit Nihat Akman Caddesi, No:20, Merkez-Karaman adresinde açilacak olan Makro magazasi, unlu mamuller, sarküteri ve taze sebze-meyve reyonlarinin yani sira, temel gida, temizlik ürünleri ve gida-disi reyonlariyla, ürün çesitliligi ve kaliteli hizmeti bir arada sunuyor. 1.000 metrekare müsteri satis alaninda, 25 personel ve 4 kasa ile hizmet verecek olan magaza, yöre halkinin istihdamina da destek saglayacak.
Karaman’da açilacak olan yeni magaza, Makro’nun birbirinden özel kampanya, promosyon ve fiyat uygulamalarini, kaliteli hizmet anlayisiyla birlestirerek bölge halkina ulastirmaya devam edecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284