Makro AVM 3. Subesini Açti

Karaman’da yaklasik 7 yildir hizmetlerine devam eden ve Karaman’in adeta özellikle hafta sonralari sosyal yasam alani olan Makro Alisveris Merkezi 3. subesini düzenlenen törenle Simsek Prestij Konaklari altinda açti.

 Makro AVM 3. Subesini Açti

Açilisa Makro Alisveris Merkezleri Sirketleri Grup Baskani Seref Songör, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Simsek Bisküvi Yönetim Kurulu Baskani Ramazan Simsek, Genel Müdür Erol Simsek, Genel Müdür Yardimcisi Mehmet Ali Simsek, Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, ilimiz eski Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ile çok sayida davetli katildi.

Makro Alisveris Merkezleri Sirketler Grubu Baskani Seref Songör, “Yaklasik 7 yildir Karaman halkina hizmet veriyoruz. Bu üçüncü magazamiz Karaman’da. Bugün görüldügü üzere çok keyifli, güzel bir magaza olmus. Halkimizin da büyük ilgisi var. Bizi ziyadesiyle mutlu etti. Ama hem AVM hem de, magaza market olarak Karaman halkiyla iyi bir diyalogumuz var. Arkadaslarimi bu anlamda kutluyorum. Insan kaynaklari anlaminda aslinda biliyorsunuz Karaman sanayilesmis bir sehrimiz ve issizlik olmayan, sürekli de isçi arayan bir sehir olmasi sebebiyle de çok önemli. Buna ragmen çok kalifiye, çok keyifli Karaman halkiyla çok güzel bir diyalog olusturan bir ekibimiz var. Bu is gücü diger sehirlerimize de yansiyarak devam edecek” diye konustu.
Prestij Konaklari altinda 4 kasa ve 25 personeliyle hizmet vermeye baslayan Makro Alisveris Merkezinin 3. subesi yöre halkinin istihdamina destek saglayacak. Ayrica yeni magazada birbirinden özel kampanya, promosyon ve fiyat uygulamalarini kaliteli hizmet anlayisiyla birlestirerek bölge halkina ulastirmaya devam edecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284