Mali Müsavirler Kahvaltida Biraraya Geldi

Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirler Odasi tarafindan düzenlenen kahvaltili istisare toplantilari devam ederken son olarak Etik Kurul, Oda Meclisi, Haksiz Rekabet Kurulu üyeleriyle bir araya gelindi.

Mali Müsavirler Kahvaltida Biraraya Geldi

Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirler Odasi Baskani Rifat Karaulu, “Meslekte Ahlak kültürünün olusturulmasi için Etik Kurulu kuruldu. Kurul çalismalarina da baslanmistir. Etik Kurulu’ndan Mustafa Görünü, Oktay Yücel Dogmus Istanbul’da Etik Egitimine katildik. Çok verimli geçti. Meslektaslarimizin da bu egitimi almalarini öneririz. Sadece Meslektaslarimiz degil, STK’lar, Kamu Kurum Kuruluslari, Siyasi Partiler, Vakiflar, Dernekler, Isyerleri de bu egitimi almalidir. Bu yil oda baskanimiz ve yönetim kurulumuzun da çalismalariyla, meslektaslarimizla etik sözlesme yapmayi planliyoruz” dedi.
Haksiz Rekabet Kurulu Baskani Seyfullah Deniz, e-birlik sisteminde sözlesme girisleri ve Meslektaslarinin müsteri bildirim verme orani yüzde 100 ‘e ulastigini ifade etti.
Kurullarin çalismasi ve islerligi için Oda Meclisinin Ekim ayi içerisinde gündem maddesi geregince toplanilmasi istendi.
Oda Baskani Rifat Karaulu söz alarak, “Meslektaslarimizin fikirlerini önemsiyoruz. Ortak akilla bu hizmetleri yürütmeliyiz. Kahvaltili toplantimiza katilan ve katilmayi arzu edip gelemeyen herkese tesekkür ederim” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284