Matematik Olimpiyatlarinda Ilk 3’te 2 Derece

Karaman Fen Lisesi’nin geçtigimiz hafta düzenledigi matematik olimpiyatinda Gevher Hatun Koleji ilk üç ögrenciden ikisini çikartarak büyük bir basariya imza atti. Il geneli 17 okulun katildigi yarismada toplam 50 ögrenci yaristi. Her okuldan 3 er ögrencinin katildigi yarismada; Gevher Hatun Koleji ögrencilerinden Ahmet Taha Özçelik il ikincisi Didar Yilmaz da il üçüncüsü oldu. Yarismada Gevher Hatun Kolejini temsil eden diger ögrenci olan Mustafa Talha Arikan ise il altincisi oldu.

Matematik Olimpiyatlarinda Ilk 3’te 2 Derece

Okul müdürü Ali Celal Öztan sonucun kendilerini çok mutlu ettigini belirterek “Okulumuzda basari bir gelenektir. Ögrencilerimiz uzun ve sistemli bir çalismanin neticesinde bu büyük basariyi kazandilar. Tüm ögrencilerimizi ve onlari yetistiren ögretmenlerimizi tebrik ediyorum" dedi.
Okul Egitim Koordinatörü Çagri Alp Karakaya “ Karaman Irfan Ataseven Fen lisesinin il geneli yapmis oldugu matematik olimpiyat sinavini okulumuz için büyük bir basari ile sonuçlandi. 50 ögrencinin katildigi sinavda 3 ögrencimiz ilk 10’ a girmistir. Ögrencilerimiz bu ise inandilar ve basardilar. Yaptigimiz olimpiyat çalismalari sonucu gelen basarilar, yapacaklarimizin kanitidir. Okul olarak Akil oyunlari, olimpiyat ve proje çalismalarinda planli ve programli olarak çalisiyoruz. Akademik ve Sosyal etkinliklerde Karaman da özel okulculukta bir numara oldugumuzu kanitladik. Ögrencilerimizi cani gönülden kutluyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284