Medas Muhtarlik Iletisim Merkezi Açti

Konya, Karaman, Kirsehir, Nevsehir, Nigde ve Aksaray illerinde muhtarlarin talep, sikayet ve önerilerini en kisa sürede cevaplandirabilmek için Meram Elektrik Dagitim A.S. (MEDAS) tarafindan internet sitesi üzerinden hizmet verecek sistem kuruldu.

Medas Muhtarlik Iletisim Merkezi Açti

Sadece muhtarlara hizmet veren bu sistemde her muhtar için ayri kullanici adi ve sifre tanimlandi. Muhtarlar MEDAS web sitesi Muhtarlik Iletisim Merkezi’ne kendi adlarina tanimlanan kullanici adi ve sifreyle giris yaparak mahallerindeki talepleri ve sorunlari iletebiliyor. Sisteme kullanici bilgileri ile giris yapan kisi, sadece kendi bilgileri kapsaminda talep olusturabilmekte ve daha önceden olusturdugu taleplerin sonuçlarini görüntüleyebilmekte.
MEDAS Genel Müdürü Erol Uçmazbas yaptigi açiklamada, "Yerel yönetimde muhtarlarimizin önemini biliyoruz. Bu nedenle, muhtarlarimizin sikayet ve taleplerine en hizli sekilde çözüm bulabilmek için internet üzerinden çok güzel bir sistem olusturduk. Bu sistem ile muhtarlarimizdan gelen sikayet ve talepleri anlik olarak birimlerimize iletiyoruz. Amacimiz, en kisa sürede geri dönüs yapmaktir. Cevaplandirma islemi kullanici bilgileri mevcut olan muhtarlara mail ve sms yoluyla yapilmaktadir. Sistemin, mahallelerdeki sorunlarin hizli ve etkin bir sekilde çözümlenmesi için güzel bir örnek teskil edecegini düsünüyoruz" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284