MEDAŞ'ta Yılın En İyi Çözüm Ortağı Haluk Orman Oldu

Konya, Aksaray, Niğde, Karaman, Kırşehir ve Nevşehir illerinde enerji müsaadesinden kabul sürecine kadar yaklaşık 1.200 elektrik mühendisi ve elektrikçi ile çalışan MEDAŞ, 2020 yılı başında tüm süreci Coğrafi Bilgi Sistemi (CBS) üzerinden götürmek için başlattığı projeyi yılın sonunda başarı ile sonlandırmıştı.

MEDAŞ'ta Yılın En İyi Çözüm Ortağı Haluk Orman Oldu

Tüketicilerin şebeke bağlantısını tamamıyla dijital hale getiren bu yazılımın testleri ve devreye alınması aşamasında verdiği katkılar nedeniyle Haluk Orman’a Yılın Çözüm Ortağı plaketi verildi.

MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Aslında söz konusu proje öncesinde de enerji müsaadesinden kabule tüm süreçlerimizi elektrik mühendisleri ve elektrikçilerin işletmelerimize gelmesine gerek bırakmayacak şekilde yazılım üzerinden yürütüyorduk. Ancak süreç, üç-dört yazılım üzerinden yürüdüğünden istediğimiz şekilde etkin değildi. Bu proje ile tüm süreçlerimizi CBS üzerine taşıdık. Geçen yılın başında bu projeyi başlatırken, projenin kısa sürede ve başarılı bir şekilde sonlandırabilmemiz için sahadan alacağımız bilgiler önemliydi. Bu çerçevede de arkadaşlar Haluk bey'i önerdi. Haluk Bey de gerçekten bunun hakkını vererek, bize çok büyük katkılar verdi. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu süreci en az şikayetle atlatmamızda kendisinin çok büyük payı vardır." dedi. Haluk Orman ise yazılımın devreye alınmasında kendi payının da olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, plaket nedeniyle çok teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284