MEDAŞ'tan Kar Mesaisi

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) ekipleri sorumluluk alanlarında elektrik kesintisi yaşanmaması için arıza ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

MEDAŞ'tan Kar Mesaisi

MEDAŞ, Konya, Karaman, Niğde ve Nevşehir illerinde normal hava şartlarının üstünde seyreden rüzgarın saatte 80-90 km hızlara ulaşmasıyla vatandaşların elektrik sıkıntı yaşamaması için arıza ve bakım ekipleri çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Ekipler yaşanan kar ve şiddetli rüzgarın etkisiyle oluşabilecek elektrik arızalarının mağduriyet yaşatmaması için yoğun çaba gösterdi.

MEDAŞ, müşterilerinin daha rahat, daha kolay ve daha kaliteli bir hizmet alması amacıyla çalışmalarına düzenli olarak devam ediyor. Meteorolojinin sürekli uyarı yaptığı ve karla mücadele edilen bugünlerde enerji sürekliliğini sağlamak amacıyla MEDAŞ tarafından kriz planı devreye alındı. Zorlu hava koşullarında bütün arızalara müdahale edebilecek ekipler vardiyalı olarak 24 saat görev yapıyor.

MEDAŞ, Konya, Karaman, Niğde, Kırşehir, Nevşehir ve Aksaray olmak üzere 6 il, 65 ilçe, 334 belde, 1379 köy ve 512 yaylada 80 bin kilometrekare alanı kapsayan geniş bir alanda elektrik dağıtım hizmeti veriyor. Olağanüstü hava koşullarında 6 bölgede tesis ve yatırım kapsamında çalışan yüklenicilerden de gerektiği zaman arızalara müdahale konusunda hizmet aldıklarına dikkat çeken MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, "Kış başlamadan önce hava muhalefetine karşı olarak hazırlığımızı yapmıştık. Meteorolojiden aldığımız bilgilere göre de vardiyalardaki ekip sayısını artırıyoruz. Hava şartlarına bağlı olarak maalesef arızalar olabiliyor. Ancak bunlara aldığımız önlemlerle en hızlı şekilde müdahale ettik. Kaliteli ve kesintisiz enerji hizmetini ulaştırmak için tüm birimlerimiz özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284