MEDAŞ-TEDAŞ Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) ile Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) arasında genel koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

MEDAŞ-TEDAŞ Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi
Toplantıya, MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş ve TEDAŞ Bölge Koordinatörü Tolga Erbil ile MEDAŞ-TEDAŞ yetkilileri katıldı. MEDAŞ Genel Müdürlüğü Eğitim Salonunda gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda yatırımların gerçekleştirilmesi sürecinde koordinasyon içerisinde çalışılması gereken proje onayları, geçici kabullerin planlanması ve kamulaştırma gibi konular ele alındı. Koordinasyon toplantısında MEDAŞ yetkilileri, 2016-2020 uygulama döneminde yıllık 2,5 kat artırılan yatırım bütçesiyle doğru orantılı olarak proje sayısının da arttığını, bu yatırımların kısa sürede devreye alınabilmesi için TEDAŞ ile koordineli çalışmanın önemine yönelik açıklamalar yaptı.
Konya, Karaman, Niğde, Kırşehir, Nevşehir ve Aksaray olmak üzere 6 ilde faaliyet gösteren MEDAŞ tarafından, özelleştirmeden sonra yapılan yatırımlar değerlendirilerek, elektrik dağıtım hizmetini sağlamak üzere düzenli olarak her yıl bölge ihtiyaçları dikkate alınarak ciddi yatırımlar yapıldığı ifade edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284