MEDAS Tüm Bilgilerini Korudugunu Belgelendirdi

Meram Elektrik Dagitim A.S. (MEDAS) ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenligi Yönetim Sistemi Standardi belgesini aldi.

MEDAS Tüm Bilgilerini Korudugunu Belgelendirdi

Gerek ülkemizde gerekse yurtdisinda siber saldiri haberlerinin çokça yer aldigi bugünlerde, Konya, Karaman, Aksaray, Nigde, Nevsehir ve Kirsehir illerinde elektrik dagitim hizmeti sunan Meram Elektrik Dagitim A.S. (MEDAS) Bilgi Güvenligi Yönetimi kapsaminda dünya standartlarini yakalayan altyapi ve süreç çalismalarini tamamlayarak ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenligi Yönetim Sistemi Standardi belgesini almaya hak kazandi. ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenligi Yönetim Sistemi Standardi, kriterleri ISO (Uluslararasi Standardizasyon Birligi) tarafindan belirlenen ve tüm dünyada saygin kurum, kurulus ve sirketlerce kullanilan, kuruluslarin her türlü bilgi güvenliklerini koruduklarini tescilleyen uluslararasi bir belge.
MEDAS hizmet verdigi toplam alti ilde ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenligi Yönetim Sistemi sertifikasina sahip sektöründe ilk firma oldugu gibi, Türkiye genelinde de bu standartlarda belgelendirilmis ilk firmalar arasina dahil oldu.
MEDAS bilgi güvenligi yönetim sistemini kurarak ve belgelendirilmeyi basararak kesintisiz hizmet anlayisini ve müsteri bilgilerine verdigi önemi bir kez daha ortaya koydu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284