MEDAS, Yenilebilir Enerji Kaynaklarini Anlatti

Medas Meram Elektrik Dagitim A.S., Ticaret ve Sanayi Odasi ile Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi isbirliginde Üniversitenin Mühendislik Fakültesi’nde “Yenilebilir Enerji Kaynaklari” konulu bir bilgilendirme toplantisi düzenlendi.

MEDAS, Yenilebilir Enerji Kaynaklarini Anlatti

Toplantiya MEDAS Enerji Grup Müdürü Muammer Öztürk katilarak yenilenebilir enerjinin ülkede tesvik edilebilmesi için lisanssiz elektrik üretimiyle ilgili bir kanun çiktigini, burada da yenilenebilir elektrik üretimine agirlik verilmekte oldugunu kaydetti.
Öztürk, MEDAS’in, Konya, Karaman, Nigde, Nevsehir, Aksaray, Kirsehir olmak üzere 6 ilde hizmet verdigini belirterek, “Yüzölçümü Türkiye’nin onda birine esit 77 bin kilometre karede hizmet vermekteyiz. 67 bin kilometrelik hat uzunlugumuz, 3 bin personelimiz var. Müsteri sayimiz 1 milyon 650 bindir. 42 mühendislik isletmesinde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Müsterilerimiz genelde MEDAS’in yüzünü evlere ve isyerlerine gelen elektrik faturalarindan görüyor ama bizim geride çok büyük kosan sistemlerimiz var. Bu sistemlerimizin merkezinde cografi bilgi ve müsteri bilgi sistemimiz var. Tüm müsterilerimizin bilgileri, sözlesmeleri, sayaç, fatura ve endeks bilgileri tutuluyor. Sebeke envanteri cografi bilgi sisteminde tutuluyor. Skada da yük yönetimi yapilmakta. Konya’nin merkezinde isler halde devam ediyor. Sirketimiz enerji konusunda yapilan tüm yenilikleri müsterilerine sunmak için çaba göstermektedir” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284