Medya Mensuplari Karaman’a Hayran Kaldi

Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar Iletisim Dernegi’nce MEVKA’nin finansal destegiyle hazirlanan “Görünen Medyanin Duyulmayan Çigligi” projesi kapsaminda 1-2 Ekim tarihleri arasinda düzenlenen Yerel Medya Paneline Türkiye’nin çesitli il ve ilçelerden katilan 70’e yakin yerel medya mensubu Karaman’a hayran kaldi.

Medya Mensuplari Karaman’a Hayran Kaldi
Iki gün boyunca Karaman’da bulunan basin mensuplari düzenlenen organizasyona katilmaktan büyük mutluluk ve keyif aldiklarini belirterek, Karaman’in tarihi ve kültürel dokusunun yani sira sicak kanli ve misafirperverligine hayran kaldiklarini söyleyerek kendilerini Karaman’a davet eden Yerel Radyo ve Televizyonlar Iletisim Dernegi Baskani Senem Yavuzaslan’in sahsinda bu organizasyonda emegi geçen herkese tesekkür ettiler.
1 Ekim Cumartesi günü üç oturum halinde yapilan panelin ardindan Pazar günü Karaman’in tarihi yerlerinden Aktekke Camii, Kale, Çesmeli Kilise ve Tartanevi’ni gezen konuklar daha sonra otantik kent Taskale’ye gittiler. Burada Taskale Belediye Baskani Muhittin Sunaoglu tarafindan karsilanan konuklara gözleme ve ayran ikram edildi.
Güzel dostluklarin olustugu bu organizasyon Taskale gezisinin ardindan sona ererken konuklar memleketlerine ugurlandi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284