Medya’nın Kalbi Konya Ve Karaman’da Atacak

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından organize edilen ve Başbakanlık Tanışma Fonu, Konya ve Karaman Valilikleri, Konya Büyükşehir ve Karaman Belediyeleri, KON TV ve Beşinci Mevsim Prodüksiyon’un katkılarıyla 14-17 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Uluslar arası Kültür Turizmi ve Medya kurultayında ulusal ve yerel medya mensupları bir araya gelecek.

Medya’nın Kalbi Konya Ve Karaman’da Atacak
Medya kurultayının davetiyelerini dağıtmak amacıyla Karaman’a gelen Kon Tv Genel Müdürü Şükrü Hıdıroğlu ve Kon Tv Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Bay, gazetemizi ziyaret ederek kurultaya davet ettiler.
KGRT’nin de üyesi bulunduğu ve birçok organizasyonuna destek verdiği Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenecek olan kurultaya Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile Kalkınma Bakanı hemşerimiz Lütfi Elvan’da katılacak.
14 Temmuz Perşembe günü Now Hotel’de saat 10.00’da yapılacak açılış sonrasında Konya ve Hz. Mevlana sunumu yapılacak. Saat 13.00’de ise Kültür Turizmi ve Medya konulu panele geçilecek. 15 Temmuz Cuma günü ise gezi organizasyonu, serbest zaman ve canlı yayın ve özel çekimler gerçekleştirilecek.
16 Temmuz Cumartesi günü ise Karaman’da saat 10.00’da başlayacak açılış programı Karaman ve Karamanoğlu Mehmetbey sunumuyla başlayacak. Daha sonra panele geçilecek. Panel sonrasındaysa gezi programı, canlı yayın ve özel çekimlerin ardından katılımcılar Konya’ya dönecek. Akşam ise Sema ve Hz. Mevlana tanıtım programı düzenlenecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284