Mehmet Şahne Yeni Görevine Başladı

İçişleri Bakanlığı'nın İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Mersin Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Karaman Emniyet Müdürü Mehmet Şahne göreve başladı. Aynı kararname ile Aydın İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Rahmi Baştuğ, görevi Mehmet Şahne'ye törenle teslim etti.

Mehmet Şahne Yeni Görevine Başladı
Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle, Karaman Emniyet Müdürlüğü görevinden Mersin İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Şahne, yeni görevine başladı. Şahne, İl Emniyet Müdürlüğü önünde emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve birim amirleri tarafından törenle karşılandı. Törende emniyet müdürleri ve amirlerle tek tek tokalaşan Şahne, daha sonra makamına geçerek Aydın Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Rahmi Baştuğ'dan görevi teslim aldı.
Baştuğ, burada yaptığı açıklamada, devir teslim törenlerinin kurumsal bir usul olduğunu belirterek, "Mehmet Müdürüm sağ olsun 'kurumsal usulü devam ettirelim' şeklinde kendisiyle konuştuğumuzda uygun gördü, biz de kurumsal olarak devir teslimin önemine inandığımız için buraya geldik. Mehmet Müdürümüzün bayrağı aldığı yerden daha uzaklara sağlıklı ve güvenli bir şekilde ulaştıracağına inancımız tam. O yüzden gönül rahatlığı ile Mehmet Müdürümüze görevi teslim ediyorum. Mehmet Şahne Müdürümüz Karaman'da da gayet sağlıklı bir yönetim sergiledi. Burada da aynı sağlıklı yönetimine, kişisel övgüye dayalı nitelikleriyle devam ettireceğine sonsuz şekilde inanıyorum" dedi.
Mehmet Şahne ise, "Görevi sizlerden almak benim için bir onur. Burada yapmış olduğunuz güzel hizmetlerden haberimiz var, yakın komşu ildeydim, takip ediyordum ağabeyimizi. İnşallah bizler de ağabeyimizin hizmetlerinin üzerine bir tuğla koyarak şehrimizin, teşkilatımızın gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz. Değerli basın mensupların da desteklerini bekliyoruz. Bizler meslektaş sayılırız. Birlikte ve beraber çalışacağız. İnşallah şehrimiz için, teşkilatımız için ve benim için hayırlı olur. Rahmi ağabey bizim meslek büyüğümüz. Kendisinin tecrübelerinden her zaman yararlanacağız. Burada bir evi var, kapımız her zaman açık. Aydın da güzel bir ilimiz. Orada kendisi için hayırlı olsun" diye konuştu.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284