Mekan-ı Lezzet Açıldı

Karaman’da farklı tatlara imza atmayı hedefleyen “Mekan-ı Lezzet” açıldı.

Mekan-ı Lezzet Açıldı

07 Haziran Salı günü basın mensupları ile bir araya gelen “Mekan-ı Lezzet” farklı sunum ve tatlar ile Karaman’da ilk olmayı hedefliyor.

Atatürk Bulvarı 30 metrelik yol üzerinde bulunan “Mekan-ı Lezzet” hissedarı İbrahim Dinç : “Karaman’a 6 ay önce geldim. Farklı lezzetlerin markası olmak için heyecanlıyız. Yurt dışındaki ustalık deneyimimi buraya aktarmayı hedefliyoruz. Farklı lezzet ve tatları size sunarak sorumluluğumuzu yerine getiririz inşallah” ifadelerine yer verdi.

Farklı lezzetler konusunda iddialıyız diyen  “Mekan-ı Lezzet” İşletme Müdürü Nizamettin Özen: “Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Mayıs ayı itibariyle Karamanlı hemşerilerimize hizmet etmeye başladık. “Mekan-ı Lezzet” olarak tek hedef ve gayemiz nezih bir ortamda helale arz etmek hususundaki çalışmalarımızdır. Lokantamızda şuan 15 kişilik bir kadromuz mevcuttur. Ustalarımızın hepsi tecrübeye sahip ve farklı lezzetler konusunda iddialı. Siz saygı değer basın mensuplarının aracılığıyla Karaman’lı hemşerilimizi lokantamıza davet ediyoruz.”dedi.

Karaman’da sektörle alakalı isimler tarafından kurulan, Karaman Toroslar Hayvancılık girişimi olan Mekan-ı Lezzet, farklı et ürünleri ve şarküteri hizmeti ile de kasap ihtiyacını gideriyor. Haber: Sezer ARPINAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284