Mekke’nin Fethi Kutlandı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) İdealist Gençlik Öğrenci Topluluğu ve Anadolu Gençlik Derneği işbirliğiyle Mekke’nin Fethi Programı ve Siyer-i Nebi Yarışması Ödül Töreni düzenlendi.

Mekke’nin Fethi Kutlandı

KMÜ 15 Temmuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Karaman Mescid-i Aksa Cami Müezzini Hafız Mahmut Sezgin’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) Karaman Şube Başkanı Şabettin Gezen’in açılış konuşması ile devam etti.
Edirne Selimiye Cami Müezzini ve Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Hafız Halil İbrahim Üren’in Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından ise AGD Eski Şube Başkanlarından Tevfik Baran bir selamlama konuşması yaptı.
Mekke’nin Fethi konulu sinevizyon gösterimi ile renklenen program Ömer Karaoğlu’nun ezgileri ve ekibinin sahne performansı ile dinleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.
Program, 15 Aralık 2019 tarihinde yapılan Siyer-i Nebi yarışmasına katılarak dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesi ile devam etti.
Programda son olarak katılımcılar arasından bir kişiye çekilişle Umre hediyesi verildi. Program, plaket takdimleri ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284