MEPAS Kalitesini Belgelendirdi

MEPAS, Türk Standartlari Enstitüsü tarafindan yapilan tetkikler sonucunda TSE onayli ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Belgesi almaya hak kazandi. 6 ilde yaklasik 1 milyon 800 bin müsterisine elektrik tedarik eden ve 35 bin müsterisini de indirimli elektrikle bulusturan MEPAS kalitesini tescilledi.

MEPAS Kalitesini Belgelendirdi

2013 yili basinda faaliyete baslayan MEPAS, Kalite Yönetim Sistemi'nin kurulmasi ve gelistirilmesi amaciyla baslattigi çalismalar sayesinde yönetim sisteminde kalite standartlarini saglayarak ISO 9001 Belgesi'ne layik görüldü.
Kurum kadrosunun güçlendirilmesi, elektronik sistemlerin etkin kullanimi, egitim politikasi ve denetimlerde saglanan etkinlikle is süreçlerini sürekli olarak gelistiren MEPAS kurumsal kimlik çalismalarinin da tamamlanmasinin ardindan, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini aldi.
Kurumsal yapi, hizmet memnuniyeti, toplanan verilerin analiz edilmesi, süreçlerin etkin yönetimi, iç denetim gibi konularda yönetim sisteminin kalitesi belgelendiren ISO 9001 Standardi ile MEPAS süreçleri daha etkin kontrol altinda tutmayi ve müsterilerine iyi hizmet sunmayi hedefliyor.
MEPAS’in tüm lokasyon ve faaliyet alanlarini kapsayan ISO 9001 standardi, çalisma süreçlerinin daha kolay izlenmesi ve yönetilmesini saglayarak müsteri memnuniyetine yönelik yapilacak çalismalarda yol gösterici olacak. Standart kapsaminda, iyilestirme aksiyonlarinin hedeflerle iliskilendirilmesi, bunlarin etkinliginin ölçülmesi ve bu sayede de sürekli bir iyilestirme-gelistirme saglanmis olacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284