Mepas’tan Sanayicilere Tasarruf Ettiren Hatirlatma

Meram Elektrik Perakende Satis A.S., sanayi tarifesinden elektrik tüketen ve Sanayi Sicil Belgesi süresi dolan abonelerine gönderdigi yaziyla bilgilendirme yapiyor. Sanayi Sicil Belgesi hatirlatmasinin yaninda elektrikte tasarruf saglayacak indirim uygulamasinin da haberini veriyor.

Mepas’tan Sanayicilere Tasarruf Ettiren Hatirlatma

Kosulsuz memnuniyet hedefiyle müsterilerinin her zaman yaninda olan MEPAS, sanayi kuruluslarina uygun fiyatli sanayi tarifesinden satis yapmasinin yaninda bu tarife üzerinden indirimli elektrik tedarik ederek daha fazla indirim ve daha fazla tasarruf imkâni sunuyor. Sanayi kuruluslari, en önemli fatura giderlerinden biri olan elektrik faturalarinda indirim elde ediyor ve MEPAS’in pozitif etkisiyle üretimlerine katki sagliyor. Hatirlatma mektubunda yer alan iletisim kanallarindan MEPAS’a ulasan sanayicilere, en geç üç is günü içinde MEPAS yetkilisi “Bi’ Çayinizi Içmeye Geldik” diyerek ziyaretini gerçeklestiriyor.
MEPAS’ta Cevapsiz Soru Yok
MEPAS, bölgede birkaç kisiyle degil büyük bir ekiple çalisarak 74 isletmesi, her bölgede takim olarak faaliyet gösteren satis sorumlulariyla sürekli iletisim sagliyor. 7 gün 24 saat ulasilabilen 444 8 186 numarali çagri merkeziyle bir telefon uzakliginda yer alan MEPAS, sosyal medya hesaplari araciligiyla Facebook ve Twitter üzerinden de müsterilerin sorularini cevapliyor. A’dan Z’ye her platformda MEPAS müsterileri karsilarinda alaninda uzman bir çalisanla baglanti kurabiliyor.
Tuzaga Düsmeyin!
Piyasada müsterileri yanlis yönlendiren firmalarin varligindan bahseden MEPAS yetkilileri; “Elektrigi MEPAS’tan alsin ya da almasin, hemserilerimiz magdur olmamalari için bizlere danisabilirler.” diyerek hizmet etmekten mutluluk duyacaklarini ifade etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284