MEPAS’tan Ucuz Elektrik Kullananlarin Sayisi Artiyor

MEPAS Genel Müdürü Erol Uçmazbas, indirimli tarifelerinden elektrik kullananlarin sayisinin kisa zamanda 10 bini astigini söyledi.

MEPAS’tan Ucuz Elektrik Kullananlarin Sayisi Artiyor
Yasa geregi elektrik dagitim ve perakende satis faaliyetlerinin ayrismasi sonucu kurulan Meram Elektrik Perakende Satis A.S. (MEPAS), hizmet verdigi alti ilde yaklasik 1,7 milyon müsterisine elektrik satisi yapiyor. Mayis ayindan itibaren indirimli elektrik satisina da baslayan MEPAS, üç aylik sürede avantajli tarifeden elektrik kullanan tüketici sayisini 10 binin üzerine çikardi.
Konuyla ilgili açiklamalarda bulunan MEPAS Genel Müdürü Erol Uçmazbas, daha önce Meram Elektrik Dagitim A.S. (MEDAS) tarafindan yürütülen elektrik satis faaliyetinin, yilbasindan itibaren sirketlerince yapildigini hatirlatti. Uçmazbas, “Bu kapsama, Konya, Aksaray, Karaman, Kirsehir, Nevsehir ve Nigde illerini kapsayan hizmet bölgemizdeki tüm abonelik, faturalandirma ve tahsilat islemleri girmektedir. Bunun yaninda, müsterilerimizin indirimli elektrik kullanmalarini saglamak için Mayis ayinda kampanya baslattik ve belli sartlar tasiyan müsterilerimize cazip tarifeler sunduk. Sundugumuz bu avantajli tarifeler müsterilerimizden çok büyük ilgi gördü. Müsterilerimizin bu tarifelere büyük ilgi göstermesinde hiçbir ek maliyetle karsilasilmamasinin önemli payi var. Bunun yaninda, faturanin yine MEPAS tarafindan düzenlemesi de, müsterilerimize güven vermektedir” dedi.
Indirimli elektrik kullanmak isteyenlerin nasil basvuru yapmasi gerektigi konusuna da deginen Erol Uçmazbas, “Kurdugumuz satis kanallari sayesinde müsterilerimizi yerinde birebir ziyaret ederek, sözlesme yapiyoruz. Hiçbir ek maliyet olmadan, bu imkandan faydalanmak isteyen müsterilerimiz, 444 8 186 no’lu Çagri Merkezimizi aradiklari takdirde en kisa sürede kendilerini ziyaret ederiz. Ayrica müsterilerimizin, faaliyet gösterdigimiz MEDAS Isletmeleri’ne basvurmalari halinde de, sözlesme yapilabilmektedir. Ancak burada su hususu da hatirlatmakta fayda var; EPDK mevzuati uyarinca, 2012 yillik tüketimi 5.000 kWh’in üstünde olan sanayi, mesken, ticarethane ve kamu müsterileri bu imkândan faydalanmaktadir. Bu tüketim de aylik ortalama 150 liralik faturaya tekabül etmektedir. Bu limiti asan müsterilerimiz basvuru yaptiklari takdirde indirimli elektrik kullanmaya baslayabilirler” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284