MEPAS’tan Yeni Yila Yeni Kampanya

Meram Elektrik Perakende Satis A.S. (MEPAS) Genel Müdürü Erol Uçmazbas, yeni yilda yeni kampanyalarla indirimli elektrik satisina devam edeceklerini ve tarimsal sulama faturalarinin kredi kartlarina taksitlendirilecegini söyledi.

MEPAS’tan Yeni Yila Yeni Kampanya

MEPAS Genel Müdürü Uçmazbas, 2013 yilini degerlendirmek için Genel Müdür Yardimcisi Özkan Ecevit, Müsteri Hizmetleri ve Operasyonlar Müdürü Abdurrahman Özkaynak ile Enerji Ticaret ve Satis Müdürü Osman Alper Sezen ile birlikte basin toplantisi düzenledi.
MEPAS’in 2013 yili basinda faaliyete geçtigini hatirlatan Erol Uçmazbas, “MEPAS olarak toplam Konya, Karaman, Aksaray, Nigde, Kirsehir ve Nevsehir’de 1,8 milyon müsteriye hizmet veriyoruz. 2013 yilindaki öncelikli hedefimiz ayrismadan dogan organizasyonel yapi degisikligini, müsterilerimize yansitmadan bir an önce tamamlamakti. Nitekim bu degisikligi yilin ilk yarisinda basariyla tamamladik” dedi.
Genel Müdür Uçmazbas, tarimsal sulama faturalarinin taksitlendirilmesi için üç bankayla anlasmaya vardiklarini ifade ederek, “Çiftçilerimizin en büyük sorunlarindan biri de elektrik faturalarinin aylik olarak ödenmesi. Bu sorunu çözmek için üç bankayla anlasma yaparak, faturalarin kredi kartiyla taksitlendirilmesini sagladik. Su anda da iki-üç bankayla görüsmelerimiz devam ediyor. Sulama sezonu baslangicina kadar bu bankalarla da anlasma yapmis oluruz” diye konustu.
Geçen yil sonu itibariyle indirimli elektrik kullanan müsteri sayisinin 25 bini geçtigini, bu sayinin ilk etapta belirledikleri hedefin çok üzerinde oldugunu açiklayan Uçmazbas, 2014 yilina yeni kampanya ile girdiklerini söyledi. "Bahar Kampanyasi" ile yüksek tüketimli müsterilerine yüzde 5 ila 15 oraninda indirimli elektrik satisi yapacaklarini duyuran Erol Uçmazbas, müsterileri yerinde ziyaret ederek onlar için belirledikleri cazip indirim oranlarini sunacaklarini bildirdi. Indirimli elektrik kullaniminin, sartlari saglayan herkesin yasal hakki oldugunu belirten Uçmazbas, her sektörde olabildigi gibi, enerji sektöründe de tüketicileri yaniltici kampanyalar düzenlendigini, “indirimli elektrik” adi altinda vatandaslarin aranarak kisisel bilgilerinin talep edildigini, enerji tedarikçisi firmalarin yetkilisi oldugunu iddia eden birçok kisinin hiçbir hukuki bagi olmayan firmalarin ismini kullanarak tüketiciler ile sözlesmeler imzaladigini ve müsterilerini magdur ettigini kaydetti.
Tüm tüketicilerin, indirimli elektrik enerjisi kullanmaya baslamadan önce taahhüt edilen sartlarin dikkatle incelenmesi, indirimli elektrik tedarik sözlesmeleri ile kampanyalarda taahhüt edilen sartlarin uyusup uyusmadigina dikkat edilmesinin önemi vurgulayan Uçmazbas, bu konuda bilgi almak isteyen tüm tüketicilere kapilarinin açik oldugunu sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284