Meral Ailesi Enes’in Mutluluğuna Ortak Oldu

Vali Fahri Meral, ilimizin tanınmış simalarından ve halkın çok sevdiği bir isim olan Enes Yücel Güder’i evinde ziyaret etti.

Meral Ailesi Enes’in Mutluluğuna Ortak Oldu

Hanımefendi Zehra Meral ile birlikte Enes Güder ve ailesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Vali Meral, en büyük hayalinin Karaman Valisini evinde ağırlamak ve kendisi ile sohbet etmek olduğu öğrenilen Enes’in hayalini gerçekleştirerek mutluluğuna ortak oldu.

Ziyaret sırasından Enes’le yakından ilgilenerek onunla sohbet eden Vali Meral’in zaman zaman Enes’le şakalaşması ise hoş görüntüler ortaya çıkardı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Güder ailesi, Enes’in en büyük hayalini gerçekleştirerek sevincine ve mutluluğuna ortak olan Vali Meral ve hanımefendi Zehra Meral’e teşekkür ederek evlerinde konuk etmekten duydukları mutluluğu ifade ettiler.

Vali Meral, ilimizin tanınmış simalarından olan ve halkın da çok sevdiği bir şahsiyet olan Enes’in bir hayalini daha gerçekleştirmekten duyduğu mutluluğu ifade ederken, engelli olmasına rağmen yaşama sevincini kaybetmeyen Enes’in, ailesinin sevgisi ve ilgisiyle hayata sımsıkı tutunmasının ve güler yüzüyle çevresine umut aşılamasının insanlar için örnek teşkil ettiğini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284