Meram Restoran Tavla Turnuvasi Amsterdam`Da Yapildi

Hollanda’da bulunan Meram Restorantlar zincirinin Amsterdam West subesi tarafindan Hollanda genelini kapsayan ‘Meram Restoran 1. Tavla Turnuvasi’ yogun ilgi gördü.

Meram Restoran Tavla Turnuvasi Amsterdam`Da Yapildi
Haber – Foto: Mehmet Ali Topcu
AMSTERDAM – Hollanda’da bulunan Meram Restorantlar zincirinin amsterdam West subesi tarafindan Hollanda genelini kapsayan ‘Meram Restoran 1. Tavla Turnuvasi’ yogun ilgi gördü. Haftaiçi olmasina ragmen ilginin oldukça fazla oldugu turnuvayi Amsterdam’dan Ahmet Karacadal kazanarak büyük ödül olan Türkiye’ye uçak bileti kazandi.
Meram Restorantlar zinciri sahibi Erdogan Yüce’nin de bizzat oyuncu olarak katildigi tavla turnuvasina, Corendon Havayolu sahipleri Atilay Uslu ve Yildiray Karaer’in de oyunculara destek vermeleri begeni topladi. Turnuvaya ayrica HOKAV Baskani Ugur Sen, Benelüks Trabzonsporlular Vakfi Baskan Yardimcisi Aydin Bayka, Meram Restoran ortaklari ve çalisanlar ile 30 tavla severler katildi.
3 oyun üzerinden elemasyon seklinde yapilan turnuva çekismeli maçlara sahne oldu. Seyircilerin de zaman zaman heyecanlandigi turnuvanin çeyrek finalinin ardindan yari finale çikan oyuncular burada da zevkli ve çekismeli maçlar çikardilar.
Çeyrek final maçlari sonucu yari finale su isimler yükseldi: Ahmet Karacadal, Ebuzer Gerçekçioglu, Mustafa Uludag ve Erdogan Yüce. Kura sonucu Ahmet Karacadal, Ebuzer Gerçekçioglu ile Mustafa Uludag da Erdogan Yüce ile yari final oynadilar.
-ÇEKISMELI FINAL-
Yari final maçlari sonucu rakiplerine üstünlük saglayan final oynama hakkini kazanan Ahmet Karacadal ve Ebuzer Gerçekçioglu arasinda çekismeli ve heyecanli maç oynandi.
5 oyun üzerinden oynanan final maçini 5-4 kazanan Ahmet Karacadal, Meram Restoranlar tarafindan düzenlenen ilk tavla turnuvasinin da sampiyonu oldu.
Öte yandan 3.lük maçinda ise Mustafa Uludag rakibi Erdogan Yüce’yi yenerek turnuvanin üçüncüsü oldu. Turnuvada ilk dörde giren oyunculara degisik ödüller verildi.
Ayrica turnuvaya katilan tüm oyunculara günün anisi olarak Meram Restoran kupa bardagi hediye edilirken, turnuvanin ikinci ayaginin da yakin bir zamanda Rotterdam’da yapilacagi açiklandi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284