“Merkezim Her Yerde” Projesi Karaman’da Başladı 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ’’Merkezim Her Yerde’’ projesi Karaman’da başladı.

“Merkezim Her Yerde” Projesi Karaman’da Başladı 

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Karaman Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan “Merkezim Her Yerde” proje çalışmaları kapsamında Durmuş Ali Gülcan Ortaokulunda öğrenimlerine devam eden 20 öğrenci ile bir araya geldi. 
Proje kapsamında gençlik merkezinde misafir edilen öğrenciler ilk olarak "Selam Sana Ey Nebi" adlı Kutlu Doğum programına katıldılar. Dolu dolu geçen programda gençlik merkezi üyeleri tarafından hazırlanan etkinlikleri izleyen öğrenciler def grubunun seslendirdiği ilahilere eşlik ederek hoşça vakit geçirdiler. 
Programın ardından gençlik merkezini gezme fırsatı bulan öğrenci grubu, Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen ile has odada bir araya gelerek hasbihal etme fırsatı buldu. Daha sonra gençlik merkezi liderleri eşliğinde öğrencilere atölye, kulüp, proje ve gençlik kampları hakkında bilgiler verilerek, tanıtım broşürleri dağıtıldı. 
’’Merkezim Her Yerde’’ projesi kapsamında öğrencilerle bir araya geldiklerini belirten Gezen,” Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen projemizde gençlik merkezine uzak olan köy veya mahallelerdeki gençlerin ve öğrencilerimizin gençlik merkezlerini tanıması, gençlik merkezi etkinliklerinden yararlanması ve unutulmaz bir gün yaşamaları amaçlanıyor. Bizlerde Karaman Gençlik Merkezi olarak Bahçelievler mahallesinde yaşayan öğrencilerimizi gençlik merkezimizde ağırlayarak unutamayacakları, dolu dolu bir gün geçirmelerini sağladık” diye konuştu. 
Program, merkezde yer alan Müze, Tartan Konağı, Aktekke Cami gibi tarihi ve kültürel yerlerin ziyaret edilmesinin ardından son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284