Mersin Valisi Güzeloglu’ndan, Baskan Çaliskan’a Ziyaret

Karaman’da 2004-2006 yillari arasinda vali olarak görev yapan ve Karaman’in Fahri Hemsehrisi olan Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloglu, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’a hayirli olsun ziyaretinde bulundu.

Mersin Valisi Güzeloglu’ndan, Baskan Çaliskan’a Ziyaret

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Vali Güzeloglu’nun Karaman’da görev yaptigi süre içerisinde, sehrin gelismesi adina birçok çalismaya imza attigini, bu çalismalarla Karaman halkinin takdirini ve sevgisini kazandigini söyledi. Çaliskan, “Fahri hemsehrimiz Valimiz Hasan Basri Güzeloglu’nu burada agirlamaktan onur duyuyoruz. Kendisi hem ilimize, hem ülkemize çok güzel hizmetler yapti. Biz kendisinden ögrendik yerel yönetimleri. Sayin Valimiz Il Genel Meclisi Baskaniydi. Bende Il Genel Meclis üyesiydim. Seçimle ilk defa meclis baskanligini aldim. Fakat aldigimiz zaman o kadar heyecanliydik. Konulari isleyisi çok bilmiyordum. Sayin Valimiz bize ögretmenlik yapti. Valimiz Mersin Valisi oldu. Biz de belediye baskani olduk. Bizim agabeyimizdir. Kendisine saygimiz sevgimiz her zaman devam etmistir. Hem sehrimize, hem bulundugu illere, hem de ülkemize çok güzel hizmetler vermistir. Yolunuz açik olsun” dedi.
Vali Güzeloglu da, “Degismeyen ve hiçbir zaman azalmayan bir sevgiyle, karsilikli birbirimize olan ilgimizle ve dostlugumuzla bugün tekrar Karaman’da olmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Burasi benim hemsehrisi olmaktan, iki yila yakin bir süre hizmet etme onurunu tasimaktan çok büyük mutluluk duydugum özellikle zenginliginin en güzeli insan zenginligi oldugunu her firsatta dile getirdigim ve Karamanli kimligimi her yerde bu güzelligiyle aktardigim çok özel bir kent. Cenab-i Allah nasip etti 14 Eylül 2004’den 13 Mayis 2006’ya kadar burada güzel hizmetler verdik. Hizmetlerimizin yani sira güzel dostluklar kazandik. Esim ve çocuklarimla birlikte hayatimizin en güzel yillarini Karaman’da geçirdik. Ben her yerde Karaman’a sevgimi dile getiriyorum. Karamanla ilgili her konu ilgimi çekiyor, sorup arastiriyorum. Karaman benim ikinci Valilik görevimdi. Biz burada zor kosullarda çok güzel isler basardik. Karaman’dan ayrilirken evimden ayriliyormus kadar üzüldüm. 2007 yilinda dönemin Belediye Baskani Ali Kantürk ve meclis üyeleri bizi fahri hemsehrileri yaparak sehrin altin anahtarini teslim ettiler. Biliyorum ki Karamanlilar herkese anahtarini teslim etmez. Bize bu onuru yasatarak Karamanli kimligimi resmilestirdiler. Yillar sonra tekrar burada olmaktan çok büyük mutluluk duydugumu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Ertugrul kardesimize de yeni görevinde basarilar diliyorum. Yolu ve bahti açik olsun” seklinde konustu.
Daha sonra Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Vali Hasan Basri Güzeloglu’na günün anisina gümüs tabak armagan ederken Vali Güzeloglu’da Karaman’da çalistigi dönemde yapilan çalismalar sirasinda Ertugrul Çaliskan’la birlikte çekilen fotograflardan olusan albümü armagan etti.
Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloglu’nun Karaman Belediyesi'ne yaptigi ziyarette eski ve yeni olmak üzere Il Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve sivil toplum kuruluslarin temsilcileri de katildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284