Mesai Saatleri Yeniden Düzenlendi

Karaman Valiliği, kamu kurum ve kuruluşlarının çalışma saatlerinin yeniden düzenlendiğini açıkladı.

Mesai Saatleri Yeniden Düzenlendi

 Karaman Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre; “ İlimizde kamu kurum ve kuruluşlarının çalışma saatleri 01 Temmuz Perşembe gününden itibaren 08:30-12:30, 13:30-17:30 olarak belirlenmiş olup, Özel Kanun, Tüzük ve Yönetmeliklere göre çalışma saatlerinin farklı olarak düzenlenmesi zorunlu olan kamu kurum ve kuruluşlarına ait hükümler saklıdır” denildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Güneş
Hüseyin Güneş - 3 yıl Önce

Sayın Valim
Gerek vatandaş ve gerekse memurlar açısından resmi kurum mesailerinde yıllara dayalı olarak 08:00 – 12 ile 13:00 – 17:00 saatleri için bir teamül/alışkanlık/iş barışı yerleşmiş bulunmakta olup sabahki yarım saatin doldurulmaya çalışılması ile kimselerin gelmediği akşamki yarım saatin geçmek bilmemesi gibi bir zorunluluk/huzursuzluk hasıl olacaktır.
Merkezdeki vatandaşlarımız için pek fark etmeyebilir ama köydeki vatandaşlarımız sabahleyin en geç saat 07:00’da Karaman’ da ve en geç 16:00’da köylerine dönmüş olurlar ki resmi kurumlardaki işleri için sabahleyin 08:30’a kadar fazladan beklemek durumunda kalacaklardır.
08:30-17:30 olarak belirlenmesinde bilemediğimiz bir hikmet/gereklilik bulunmuyor ise kararınızı tekrar gözden geçirmenizi arz ediyorum. Saygılarımla

SIRADAKİ HABER

banner284