Meslek Edindirme Kurslarini Bitiren Kursiyerlere Belgeleri Veriliyor

Çalisma ve Is Kurumu Il Müdürlügü ile Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi tarafindan 8 dalda düzenlenen 9 kursu basari ile bitiren kursiyerlere sertifikalari Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birliginde verilmeye baslandi.

Meslek Edindirme Kurslarini Bitiren Kursiyerlere Belgeleri Veriliyor

Konu ile ilgili bir açiklama yapan Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi yönetim kurulu baskani Ahmet Yenilmez, “Yapi Yalitimcisi, Asçilik (Karaman ve Ermenek), Elektrik Tesisatçiligi ve Pano Montörlügü, Güzellik Uzmani ve Cilt Bakimi, Kasiyerlik, Kat Hizmetleri – Temizlik, Kaynakçilik ve Terzilik meslek dallarinda 02 Mayis 2012 tarihinde baslayan ve 60 ila 100 is günü süren, son kurs 21 Eylül 2012 tarihinde biten, egitimler sonunda basarili olan 192 kursiyer sertifika almaya hak kazanmistir. Bu kursiyerlerimizden en az 50’sini ise yerlestirdik. Amacimiz daha fazla kursiyeri ise yerlestirerek istihdam saglamak ve issizligin önlenmesine katki saglamaktir. Önümüzdeki aylarda ihtiyaç duyulan yeni meslek dallarinda da Istihdam Garantili Meslek Edindirme Kurslari düzenlemeyi düsünmekteyiz” dedi.
Kurslari basari ile bitiren kursiyerler Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi’ne müracaat ederek “Kurs Bitirme Belgeleri”ni alabilecekleri açiklandi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284