Mevka Heyeti, Ispanya Büyükelçisini Ziyaret Etti

Kalkinma alaninda faaliyet gösteren kurum ve kuruluslar ile iletisime geçmek, deneyimlerinden faydalanmak ve özellikle tarim, hayvancilik, gida, yenilenebilir enerji, lojistik ve istihdam gibi alanlarda, basarili olmus uygulamalari incelemek amaci ile düzenlenen bir haftalik Ispanya teknik çalisma ziyaretinin ilk gününde MEVKA heyeti Ispanya Büyükelçisi Ayse Sinirlioglu ve Ispanya Ticaret Bas müsaviri Nurten Akgül Büyükelçilik binasinda ziyaret edildi.

Mevka Heyeti, Ispanya Büyükelçisini Ziyaret Etti

Heyette bulunan ilimiz Valisi Murat Koca, Belediye Baskani Kâmil Ugurlu, Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir, Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Mustafa Toktay, Konya Il Genel Meclis Baskani Ali Selvi, Konya Sanayi Odasi Baskani Tahir Büyükhelvacigil, Mevlana Kalkinma Ajansi Genel Sekreteri Dr. Ahmet Akman ve yatirim uzmanlarinin katildigi programda Konya ve Karaman’a yatirim için fikir alisverisinde bulunuldu.

Aksam yemegi ile devam eden programda daha sonra Vali Murat Koca, Belediye Baskani Kâmil Ugurlu ve Mevlana Kalkinma Ajansi Genel Sekreteri Ahmet Akman heyet adina, Ispanya Büyükelçisi Ayse Sinirlioglu’na plaket ve hediye verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284